Cabaran 30 Hari: Hari 13 : 5 Blog Kegemaran Anda

Assalamua'laikum wbt & Salam Sejahtera 

#cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari.

Cabaran seterusnya adalah 5 blog kegemaran anda.


Sape yang tak kenal si doktor blogger ni. Blog si fatin liyana ni memang best. Penulisan yang sempoi tapi penuh bermakna. Dan paling kagum beliau adalah seorang doktor. Walaupun jarang update tapi setiap kali beliau post entry pasti akan ada beribu-ribu komen... 

Blog Ben Ashaari boleh dikatakan antara blog yang kerap saya masuk. Banyak kisah perjalanan hidup beliau dan of kos lagi satu cabaran 30 hari beliau telah banyak menolong menaikkan traffic blog saya. 

Periuk tanah adalah blog masakan. Setiap resipi beliau yang saya cuba mesti jadi. COnfirm 200% termasuk kek, cup cakes, lauk pauk semua sedap. Tu yang best sesangat. Tapi since anak beliau meninggal dunia, beliau dah jarang update. huhu turut merasa simpati. Tapi siapalah kita nak melawan takdir Ilahi.

Ni adalah blog sahabat baik saya. Tersenarai dalam bloglist saya. Kalau ada entry terbaru confirm saya terjah...

Dapur mama mia pun blog pasal masakan. Saya rasa mama mia ni mesti rajin sesangat memasak. Sebab tu entry die penuh dengan menu masakan je. Dan sedap2 sangat. selalunye resipi kek memang saya ambil dari blog die. Thanks sesangat....

Ha... memang suggest sesangat korang masuk n follow blog diorng. In Sya Allah. ok Jumpa next entry! 

Comments

  1. waah. blog masakan tu tak berani lagi pegi.sebab nanti sedih sebab tak dapat masak smua tu.hehe..tggu cukup keperluan dapur bagai baru nak menyibukkan diri dgn dunia masakan pelbagai ni. setakat masak biasa2 bole la..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sy pun since dah ada 2 anak ni... semangat nk masak berkobar2... sebab seronok tgk diorg mkn... pastu diorg akan cakap... sedapnye... hilang penat

      Delete
  2. 1 & 2 suka jugak..
    The rest 3, bole gak singgah nanti

    ReplyDelete
  3. rajin masak nie...
    bila laa blog saya boleh masuk list macam nie..

    ReplyDelete
  4. hai..selamat berbloging..gd luck! :)

    ReplyDelete
  5. Nak gi blogwalking ke blog2 diorang lah pulak.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  6. salam, anda telah ditag untuk Liebster Award. Jawab ye.. ;-)

    http://sihatitubahagia.blogspot.com/2014/09/liebster-award-dicalonkan-lagi-2-kali.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips 10,000 Langkah Sehari

resipi Daging Black Pepper

Resepi Kek Coklat Moist Anis