Cabaran 30 Hari | Hari 10 : Ada apa di dalam beg anda?

Assalamua'laikum Wbt

Dah sampai ke cabaran ke 10. Tahniah pd geng-geng blogger yang masih dilandasan. =) . Terima kasih kepada penganjur sebab cabaran ni berjaya meningkatkan traffik kt blog-blog setahun jagung cam i ni. 
Apa yang ada dalam beg saya ?
Jom terjah


1. Dompet untuk isi duit
2. Dompet kecil untuk letak bedak, lips ice, sun block & cc cream.
3. Dompet kecil untuk letak pin & brooch
4. Handphone ~ penting untuk call someone dan update blog
5. Sebuah buku ~ penting untuk baca dikala sedang menunggu seseorang.
6. Marker & Pen... 

Akhir kata;
Sekiranya kamu di dalam solat, jagalah hatimu, sekiranya kamu makan, jagalah kerongkongmu, sekiranya kamu berada di rumah orang lain, jagalah kedua matamu dan sekiranya kamu berada di kalangan manusia, jagalah lidahmu.

5. 

Comments

  1. Cantik handbag.. hihij
    Singgah komen blog mamamyja yer

    ReplyDelete
  2. hahahha ...dlm handbag akak ada banyak sampah spt tisu n resit ntah hapa hapa hahahhaha lagi besar beg lagi banyak sampah . mcm mana tuh ..

    btw handbag kat atas tuh sangat cantekkk

    ReplyDelete
  3. nanti ada anak kecik, penuh brg bayi dlm tu.hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips 10,000 Langkah Sehari

resipi Daging Black Pepper

Resepi Kek Coklat Moist Anis