all about my JEJAKA IDAMAN MALAYA

Alhamdulillah, berkat rahmat dn nikmat dr Allah SWT, aku masih bernafas hari ni menghirup udara segar ciptaan Ilahi sambil menatap wajah-wajah insan tersayang. Dan hari ni my dear son a.k.a my JEJAKA IDAMAN MALAYA sudahpun mencecah usia 10 bulan 5 hari. Sangat pantas masa berlalu... Dlm seusia 10 bulan iLHAM dah boleh berjalan, dah hampir pandai berlari. Betul la kata org, anak penyeri keluarga. Memang happy sangat bile tengok JEJAKA IDAMAN MALAYA ku itu. Cute, hencem....everything prefect...hehehhe angkat bakul anak sendri !!! Ilham dan pandai jalan since 9 bulan. hebat-hebat anak mama ni. skrang ilham dh pandai sebut pa..pa....Walau nmpk susah nak kuarkan perkataan pa..pa...heheh tp JEJAKA IDAMAN MALAYA tu dpt gak sebut. Sblm ni ilham cuma sebut ma..ma...heheh... Lagi... JEJAKA IDAMAN MALAYA mama dah pandai nk kuar rumah. Suka sangat dok kat depan grill tengok pemandangan luar. sian anak mama. dah bosan dlm rumah. Kdg2 klo rajin, mama bwk ilham kuar. klo malas..mama biarkan ilham menikmati pandangan luar dri dlm rumah...hehehe lagi... JEJAKA IDAMAN MALAYA mama dh pandai punggah-punggah barang... bukak almari, drwawer...kuarkan barang...jgn begitu dear..mama ni dh la malas mengemas.... lagi ape ek...mama pun dh xingat...nnti la ..bile mama ingat..mama akan update pos pasal JEJAKA IDAMAN MALAYA mama....

Comments

Popular posts from this blog

Tips 10,000 Langkah Sehari

resipi Daging Black Pepper

Resepi Kek Coklat Moist Anis