REZEKI TAHUN BARU


ALHAMDULILLAH setelah sekian lama tidak meng update blog...malam ni rasa nk update blog.Sebenarnya macam-macam nk tulis. macam-macam nk share dlm blog. tp disebabkan kesibukkan masa yang sangat-sangat mencemburui...huhhh perghhhh ... Sibukkah aku ? hhehhe...ye...maybe. Maybe sbb aku memainkan 3 peranan skrang.Waduh-waduh..apakah itu ?

1. Sudah tentu sebagai suri rumah mohd fahmi dan ibu kpd jejaka idaman malaya mohd ilham. Ilham sudah besar. Banyak nak citer pasal ilham...maybe next post...

2. As a lecturer yang berwibawa. heheh...

3. As a Shaklee distributor... heehh part time...tp kdg2 jadi full time plak..huhuh

So, imagine dlm 24 jam yang ALLAH bagi..aku terpaksa bahagi kepada tiga. Mmg rasa nk pitam. oppss... nak pitam...ape lagi ..ameklah supplement shaklee... Bukan kena bahagi 24 jam..sbb tolak waktu tidur 7 jam...so aku ada 17 jam sahaja....tuk wat tiga menda sehari. Of course after 5pm..aku kena tumpu pada job as suri rumah. mmg xsempat nk online kecuali klo jejaka idaman malaya tu dh tidur... So..8 jam lagik kat ofis... kt ofis pun quite buzy..ngn student... .astagfirullah...huhuh Nak citer pasal shaklee...alhamdulillah rezki taun baru. 

Pastu sempena taun baru 2013 ni...aku kembali dpt offer as a tutor at OUM. wah bestnya. Tak sangka... Kembali berkhidmat tuk OUm. dan yang lagi best, aku dpt ngajar subjek yg aku suka. TEORI LITAR

2. Rezki-rezki... N Rezki lagik....g UMRAH... hehhe walaweh....niat suci n murni selalu dipermudahkan ALLAH. Aku mmg berniat n berdoa pada Allah agar Allah bantu aku & tunjukkan jalan supaya aku dapat bawa mak g mekah tak kesahla wat umrah atau haji. Hasil niat tu mase tu buln 7 2011, Allah hadiahkan aku sesuatu yg istimewa iaitu aku mengandung. Alhamdulillah, baru niat..Allah dh balas dgn sesuatu yg amat baik. Dan tetiba taun ni dpt peluang tuk bawa mak pergi mekah. Huhh ........

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips 10,000 Langkah Sehari

resipi Daging Black Pepper

Resepi Kek Coklat Moist Anis