Cabaran 30 Hari: Hari 14 : Cerita Kasut Saya


Assalamualaikum

kasut

Bertemu lagi kita di cabaran 30 hari. Hari ke 14. Ohh aku dah tertinggal banyak sudah! Hari ini, it should be task ke 18. Takper biar lambat asal masih follow dijalan yang benar. Kisah kali ni adalah cerita kasut saya.

Dulu aku ni pembeli dan pengumpul kasut tumit tinggi. Kalau g ofis mesti berhigh heel. Uish baru nampak cam high class gitu. Carlo Rina, Nose, Alain delon, mcm-mcm la asal high heel dan harga berpatutan...Kasut nikah & hantaran pun high heel.

Tapi sejak dah beranak pinak ni, high heel pun dah ditinggalkan. Semua dah berhabuk dalam rak kasut. Langsung tak sentuh. Termasuk kasut hantaran. Tak pernah pakai pun. huhu Nak beli jauh sekali. Sekrang hanya sandal  peneman setia. Senang nak kejar anak, kalau anak berlari tetiba. 

Comments

Popular posts from this blog

Tips 10,000 Langkah Sehari

resipi Daging Black Pepper

Resepi Kek Coklat Moist Anis