sambungan Incident 3.00 pg part 2

So...selepas incident yang tak diduga....papa beli kipas dinding baru tuk ilham. Jenama KDK lagik.
So, petang smlm papa dah siap install tuk ilham. Huh...mama cuma tlg tengok je papa pasang. kuikui

Tapi... mama tgk papa letak kipas duduk tu atas lantai tu.... Huhhh Bahaya ni. Takut ilham g main kat kipas. Smlm dh kena hempap ngn kipas... takut arini ilham masukkan jari dlm kipas lak...

Tapi.....
Sepanjang mlm ilham x kacau pun kipas tu. Tak pegi usik pun. Tak de pun merangkak ke kipas....
Rupa-rupanya teori papa ngn mama salah. Teori dlm post Incident 3.00 pg .
Ilham bukan minat ngn kipas !!! tp actually ilham suka berdiri. Oh ...

so malam incident tuh...ilham berdiri kat kerusi then maybe men tarik-tarik n usik pape yg ada ats kursi termasuk kipas. So ..tu yg menyebb kipas tu jatuh hempap ilham...

So sepanjang mlm tadi....papa dh kuarkan kerusi dan kipas dari bilik ilham. Kipas tu cuma diletakkn atas lantai. Tapi ilham xusik pun kipas n die lagi minat g berdiri kat sofa-sofa n pape saje yg boleh bg die berdiri.

huhu....my dear ilham

Comments

Popular posts from this blog

Tips 10,000 Langkah Sehari

resipi Daging Black Pepper

Resepi Kek Coklat Moist Anis