First Day Ilham Berjauhan Dgn Mama

11 Jun 2012....Hari Isnin....First Day mama start keje after a long break (3 month)....
dan hari ni jugak mama terpaksa hantar Ilham kat rumah pengasuh... beratnya hati nak berpisah ngn anak mama walaupun sekejap...

Harini pukul 5.30 pg mama dah bangun...Opsss bukan sebab excited nak g keje...tapi banyak menda nak settle...dan hari ni anak mama kena cucuk 3 bulan... appointment ngn klinik pukul 8.00 pagi...dan seblum 8.00 pg mama dah terpacak kat depan klinik...  sumenye tuk anak maa.....

Berat anak mama dah naik 5.2 kg..patutla berat je...dan yang penting anak mama makin tinggi 4.8 ....
tinggi gak anak mama ni...macam papa kot...xpun lg tinggi dari papa....
tp hari ni anak mama menangis kena cucuk...sian ilham .... tp alhamdulillah anak mama xdemam...
Yea....anak mama memang hebatkn .....tak demam...semoga Allah memberikan kesihatan yang baik pada anak mama....

Pukul 2.30 ptg...mama ngn papa hantar ilham kat rumah pengasuh....plannya macam2 mama ngn papa nak pesan kat pengasuh... tp tak terpesan...tak tau la.... tapi mama yng tak sanggup berpisah ngn ilham.... sedih sangat....walaupun nampak ilham cool je.... menitis gak air mata mama bile kena tinggalkan ilham kat pengasuh.... kwn2 mama pesan...jgn fikirkan sangat pasal anak...nnti anak boleh rasa...takut die meragam.... tp td mama kol pengasuh, pengasuh tu kata anak mama tgh tidur... 

Seblum kul 5, mama ngn papa dh terpacak kat depan thumb print....dh tak sabar nak amek anak mama sayang ni.... 
sampai je kat rumah pengasuh, mama trus g amek ilham... ble mama dukung ilham....ilham meronta-ronta... ilham sondol-sondol kat dada mama...ilham tarik baju mama....sedih sangat mama time tu... ilham rindu kat mama ek...sian anak mama....mama sedih tgk anak mama camtu.... last2 tuk pujuk ilham, papa bawak mama ngn ilham kat taman.... dalam sejam ...baru lah ilham ok...

sayang mama cerdik sangat...dh boleh ffaham....dah boleh tau mama xder kat sisi ilham...
papapun....mama sayang ilham sangat-sangat.... & mama sayang papa jugak
Love both of u so much...............

Comments

Popular posts from this blog

Tips 10,000 Langkah Sehari

resipi Daging Black Pepper

Resepi Kek Coklat Moist Anis