LearNing ProcEss di KiPa oh KiPa PaRt 2

kite sambung ke bahagian ke dua...learning process...
learning process seterusnya kat cni adalah ....

1) lepas dengar ceramah yang dah tahap gaban..macam-macam input yang aku dapt....tp satu benda yang tersemat dalah hati nurani ku ialah...aku kena set impian atau target...target aku tuk tahun ni 2011 dan target aku sebelum aku sampai umur 35 tahun.... hari ni baru aku tersedar...aku xpernah pun set target sepanjang aku hidup...huhu...teruknya aku..walaupun aku seorang pensyarah...ckp je lebih ngn student...xper....sbb belum terlambat tuk aku berubah ;)...
dengan azam yang betul-betul kukuh dan tegar...insyaAllah akan aku berusaha bersungguh-sungguh tuk laksanakan azam aku. Semoga Allah permudahkan urusan aku....AMIN. Nak tau apa azam aku tuk 2011...n tuk 5 thn lg....tunnggu next post....

2) aku belajar merindui sesuatu...apakah itu...heheh ?...sudah semestinya...my hubby...smoga dia pun rindu kat aku....aku rindu mak aku...family aku...terasa semua adik-beradik dah kurang rapat sekaarang..semenjak aku kahwin....atau aku yang semakin jauh dengan mereka...nauzubillah.. Ya Allah Kau eratkan lah silaturahim kami sekeluarga....aku amat menyanyagi mereka ;) AMin

3)...semestinye aku rindu tuk melihat pokok-pokok kesayangan ku.....pokok yang aku tanam dengan penuh kasih sayang...semoga semuanya sehat-sehat belaka....

pokok tomato ku ;

pokok cabai...



pokok bunga ross...yang di sayangi..

Comments

  1. waahhh..dah berbunga eh pokok ros awk?

    pokok cabai tuh yang awk dan mak awk tanam hari tuh ke? waaahhh dah besar.

    tapi...
    kecewanya saya.... kami di sini takde dlm list pun dlm org2 yg dirindui oleh awak. huk3... sedih molek. :-(

    takpolah, enjoy ur day!

    p/s: jadi tak gi langkawi? selamat ber enjoy ye. saya balik kg :-) yeay!

    ReplyDelete
  2. hehehe...takde dalam list xsemestinya tidak diingati....
    time kat langkawi ...awak la kawan pertama yang dalam list tuk saya beli coklat... ;)
    tunggu ketibaan coklat tuh ek

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips 10,000 Langkah Sehari

resipi Daging Black Pepper

Resepi Kek Coklat Moist Anis