Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

all about my JEJAKA IDAMAN MALAYA

Alhamdulillah, berkat rahmat dn nikmat dr Allah SWT, aku masih bernafas hari ni menghirup udara segar ciptaan Ilahi sambil menatap wajah-wajah insan tersayang. Dan hari ni my dear son a.k.a my JEJAKA IDAMAN MALAYA sudahpun mencecah usia 10 bulan 5 hari. Sangat pantas masa berlalu... Dlm seusia 10 bulan iLHAM dah boleh berjalan, dah hampir pandai berlari. Betul la kata org, anak penyeri keluarga. Memang happy sangat bile tengok JEJAKA IDAMAN MALAYA ku itu. Cute, hencem....everything prefect...hehehhe angkat bakul anak sendri !!! Ilham dan pandai jalan since 9 bulan. hebat-hebat anak mama ni. skrang ilham dh pandai sebut pa..pa....Walau nmpk susah nak kuarkan perkataan pa..pa...heheh tp JEJAKA IDAMAN MALAYA tu dpt gak sebut. Sblm ni ilham cuma sebut ma..ma...heheh... Lagi... JEJAKA IDAMAN MALAYA mama dah pandai nk kuar rumah. Suka sangat dok kat depan grill tengok pemandangan luar. sian anak mama. dah bosan dlm rumah. Kdg2 klo rajin, mama bwk ilham kuar. klo malas..mama biarkan i…

REZEKI TAHUN BARU

ALHAMDULILLAH setelah sekian lama tidak meng update blog...malam ni rasa nk update blog.Sebenarnya macam-macam nk tulis. macam-macam nk share dlm blog. tp disebabkan kesibukkan masa yang sangat-sangat mencemburui...huhhh perghhhh ... Sibukkah aku ? hhehhe...ye...maybe. Maybe sbb aku memainkan 3 peranan skrang.Waduh-waduh..apakah itu ?
1. Sudah tentu sebagai suri rumah mohd fahmi dan ibu kpd jejaka idaman malaya mohd ilham. Ilham sudah besar. Banyak nak citer pasal ilham...maybe next post...
2. As a lecturer yang berwibawa. heheh...
3. As a Shaklee distributor... heehh part time...tp kdg2 jadi full time plak..huhuh
So, imagine dlm 24 jam yang ALLAH bagi..aku terpaksa bahagi kepada tiga. Mmg rasa nk pitam. oppss... nak pitam...ape lagi ..ameklah supplement shaklee... Bukan kena bahagi 24 jam..sbb tolak waktu tidur 7 jam...so aku ada 17 jam sahaja....tuk wat tiga menda sehari. Of course after 5pm..aku kena tumpu pada job as suri rumah. mmg xsempat nk online kecuali klo jejaka idama…